Trajecten en workshops

In voor verandering bij pijn

Heb jij regelmatig last van pijn of vervelende stijfheid? Heb je alle therapeuten al gehad en doe je oefeningen maar niks helpt?

En ben jij iemand die graag aardig gevonden wil worden? Graag zorgt voor anderen en het liefst alles heel goed doet? Oh en wil je van de pijn af? Misschien weet ik dan voor jou wel een manier om wél van die pijn af te komen.

Een manier zonder lichamelijke (vervelende) oefeningen, zonder pijnlijke behandelingen maar wel met een resultaat waar je je hele leven plezier van zult hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden? Mijn nieuwe site invoorveranderingbijpijn.nl wordt gemaakt dus tot die tijd bel of mail mij dan voor meer informatie via patricia@invoorverandering.nl

Foto met dank aan GDM en klimhal Neoliet, eigendom van Patricia Broos

Samen naar de TOP

Teambuilding, een nieuwe manier van werken of een strategie bespreken? Dat kan allemaal heel goed in combinatie met klimmen. Het klimgedeelte kan als gezamenlijke actie aan het eind van de bijeenkomst maar ook geheel geïntegreerd, om elkaar (nog) beter te leren kennen.

Wil jij samen met je team jullie route bepalen? Neem dan contact op via de mail: info@invoorverandering.nl of bel 06 43819339

PS: niet iedereen hoeft omhoog dus voor alle actieve teams geschikt

Interactieve workshop

Ervaar je (werk)druk of wil je graag meer werkplezier voor jezelf en de mensen om je heen? Dan is dit de perfecte workshop!

In een dagdeel krijg jij inzicht in je eigen en elkaars energiegevers en -vreters. Leer je dat en hoe je daar invloed op hebt en dat werkdruk voor iedereen anders is. We sluiten af met energie en goede voornemens die je meteen in praktijk kan brengen.

Daarnaast verzorg ik ook workhops over wondzorg waarbij de nadruk ligt op de organisatie van goede wondzorg.

Voor informatie, mail naar info@invoorverandering.nl of
bel 06 43819339  

Interactieve workshop