Trajecten en workshops

In voor verandering bij pijn

Heb jij regelmatig last van pijn of vervelende stijfheid? Heb je alle therapeuten al gehad en doe je oefeningen maar niks helpt?

Ben jij iemand die graag aardig gevonden wil worden? Graag zorgt voor anderen en het liefst alles heel goed doet? En wil je er alles aan doen om van de pijn af te komen? 

Kijk dan eens naar mijn unieke traject waar ik coaching combineer met de MELTmethode een unieke zelfzorgmethode waarbij je direct verschil voelt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook op mijn site www.invoorveranderingbijpijn.nl  of mail voor meer informatie naar patricia@invoorverandering.nl

Foto met dank aan GDM en klimhal Neoliet, eigendom van Patricia Broos

Op naar de TOP, een ‘leuk spannende’ workshop.

Teambuilding, een nieuwe manier van werken, een strategie bespreken of werken aan jezelf? Dat kan allemaal heel goed in combinatie met klimmen. Het klimgedeelte kan als gezamenlijke actie aan het eind van de bijeenkomst maar ook geheel geïntegreerd, om elkaar (nog) beter te leren kennen. Of binnen een persoonlijk coachingstraject.

Wil jij een nieuwe route bepalen? Neem dan contact op via de mail: info@invoorverandering.nl of bel 06 43819339

PS: niet iedereen hoeft omhoog dus voor alle actieve teams geschikt

Interactieve workshop

Ervaar je (werk)druk of wil je graag meer werkplezier voor jezelf en de mensen om je heen? Dan is dit de perfecte workshop!

In een dagdeel krijg jij inzicht in je eigen en elkaars energiegevers en -vreters. Leer je dat en hoe je daar invloed op hebt en dat werkdruk voor iedereen anders is. We sluiten af met energie en goede voornemens die je meteen in praktijk kan brengen.

Ook voor een medewerkers tevredenheidsonderzoek ben je hier aan het goede adres. Geen suffe anonieme lijstjes, wel energie gevende, interactie workshops die zorgen dat je weer ‘aan’ staat. Tijd voor wat anders? Bel InvoorVerandering.

Voor informatie, mail naar info@invoorverandering.nl of
bel 06 43819339  

Interactieve workshop